13. elokuuta 2013

GETTING IT ALL DONE

Lauantaina juhlittiin perhetutun pojan täysi-ikäisyyttä. Onneksi juhlapäivän aamuna vierailulla olikin rakas kampaajani ja hiukset saatiin kuntoon juhlia varten. Rakas taiteili ranskanletin niskaan ja rennon nutturaan sen jatkoksi, lopputulos oli erittäin ihana ja sopivan rento. Asuksi valikoitui loppujen lopuksi muiden valinnalla musta, rento mekko kultaisilla napeilla.
Maha kyllä kiitti niistä tarjoiluista paikan päällä, oli sen verran mahtavat kokkailut ja kakut :)

juhlapäivän kampaus
Maanantaina taas kutsuu koulu ja uudet oppiaineet ja ihan uusi luokkakin. Kyllähän sitä on tässä odotettukin jo jonkun aikaa, mutta aina ne aamuherätykset tuntuvat vaikeilta. 
Ennen koulua täytyi kiireellä saada hiukset laitettua ja vielä hätäilen ripsien kanssa, onneksi löytyi vapaita aikoja ja perjantaina saan nekin kuntoon. On kyllä paha tapa koukuttua niinkiin pieniin asioihin kuin ripsipidennyksiin tai hiusten värjäykseen. Noh, elämän pieniä iloja.

Kotonakin on tapahtunut muutoksia, ja halu tehdä lisää vain kasvaa. Huoneen tv-taso saatiin vihdoin myyntiin ja korvattiin punaisella matalalla lipastolla, jota on ihan lapsuusvuosilta kuljetettu mukana. Myyntiin saatiin samalla myös käyttämättömänä oleva työtuoli. Peiliä tämä huone vielä on vailla, vaikka sitä on pitkäjänteisesti yritetty metsästää huutokaupoista ja huonekaluliikkeistä.

Kurkatkaa vaikka samalla huuto.net:ssä olevat kohteeni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti