6. syyskuuta 2012

höpönpöppöö

Hyvää torstaipäivää toivottelee tämä kuumeen potija täältä sängyn pohjalta! Siis pitääkö olon pahentua päivittäin ja päivän mittaan, eikö se olo vois olla vähän vaan parempi ?

Tällä hetkellä parhaita kamuja on mustaherukka-finrexin, nenäsumute, duactit ja särkylääkkeet. Alkaa jo pikkuhiljaa tuon television tarjontakin käydä köyhäksi, musiikkia aamulla, jotain höpönpöppöö ohjelmaa sen jälkeen, kello kolmelta alkaa jotain melkein järkevää.. sitten saa odottaa kuuteen illalla että tulee jotain mieleistä ohjelmaa, onneksi en itse mitään lupia maksa, voisi senkin rahan ihmiset käyttää parempaankin kun ei tule kuin uusintoja ja jotain ostos-tv:tä suurimman osan päivästä. 


Eilen jäi sitten treenitkin väliin tämän flunssan takia, en onneksi missannut mitään tärkeää. Nyt vaan toivotaan että kuume laskis ja flunssa paranis sunnuntaiks, että silloin edes pääsisin treeneihin.
Huomenna pitäis olla sen verran elossa että pääsisin hiustenvärjäykseen kullan asiakkaaks, eihän se ilmaista ole enää käydä siellä mutta.. eihän se haittaa. Onneksi aika on iltapäivällä niin ei ole ihan niin kuolleenkaan näköinen kun on kerennyt heräämään ja ääni palaamaan, multahan siis lähtee välillä nyt jo ääni puhuessa.


Tän hetken viihdykkeenä toimii hyvinkin koukuttava Candy Crush Saga, kuin myös yritys tehdä monipuolisempi blogipostaus.



Tällä viikolla on myös järkytyksiä ja shokkeja riittänyt, niistä en viitsi liikaa avautua, mutta sen sanon että yhden tietyn sulattelemiseen menee hieman aikaa.
Sain vihdoin soitettua aikaa terkkariin ja onneksi sainkin ajan kolmeksi, toivottavasti selviää onko joku suurempikin tauti ja jos on, niin saisin lääkkeet siihen.

Nyt toivotan vain mukavaa, toivottavasti myös tervettä, loppu viikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti