20. syyskuuta 2012

nothing to say

Hei vain.. Täällä on hieman tylsistynyt ja ahdistunut minä tällä kertaa.. Nyt oon saanut työstää esseiden ja tehtävien kanssa ihan kunnolla, kerkesin hieman pinoamaan tehtäviä kun olin yli viikon poissa koulusta, en suosittele! Noo, tossa toissapäivänä teinkin kolme essee tehtävää, kaikki melkein kahden sivun pituisia koneella ja älyttömän pienellä fontilla.. Ois myös tarkoitus lukaista 124 sivuinen kirja tiistaiksi koetta varten, niin että miten meinaan suoriutua, en kyllä tiedä.. 

Eilen oli taas treenit, ja mun onneks tietenkin vettä satoi kaatamalla ja jo kävellessäni juna-asemalle koululta, oli kengät litimärät.. Onneks sain sitten valmentajalta kyydin treeneihin ja treeneistä takaisin juna-asemalle. Kiitos sen, en ehkä tule kipeäksi uudelleen. 

Tänään on ollut tylsä päivä koulussa, ei ole oikeastaan edes minkäännäköistä kerrottavaa..  Mutta, mutta.. Huomenna on taas kahden tunnin koulupäivä, on taas tunti jolloin oikeasti opiskellaan, ja on taas luultavasti päivä, jolloin on matka kohti Mäntsälää. Luultavasti on taas enemmän kerrottavaa ensi viikolla.. 
Mutta hyvää viikonloppua kaikille etukäteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti