4. syyskuuta 2012

tuesday

Nyt oon tässä saanut itelleni niin suuren ihastuksen ripsienpidennyksiin että on tullu haeskeltua sopivan hintaista paikkaa ja sopivalla etäisyydellä, huonolla menestyksellä tosin, tietenkin on jotain tarjouksia missä on jonkun prosentin alennus, mutta ei se silti niin halpaa ole. Toinen mihin ois todella iso himo, on geelikynnet, niitä tietysti löytyy vaikka millä tarjouksilla ja alennushinnoilla ja sopivillakin hinnoilla. Ehkä tässä aloitetaan kunnon säästäminen ja hankitaan jommatkummat.

Tälle viikollekin riittää taas tapahtumaa kun treenitkin alkoi. Huomenna on siis treenit, perjantaina menen ehkä Heidille asiakkaaksi sen koululle, mutta se ainakin on varmaa että Heidi tulee meille perjantaina, kun äiti lähtee Tallinaan työporukan kanssa. Saadaan yksi yö vahtia taloa, käydään ruokakaupassa ja suunnitellaan mitä oikeen syödään kahtena päivänä. Lauantai ollaan vielä meillä yötä ja sunnuntaina suunnataan kohti Mäntsälää treeneihin.
Nyt alkaa ehkä treenien myötä normit palautua munkin elämään.

Tällä kertaa tällainen tekstipostaus, ei kerkeä kyllästymään jatkuviin mössökuviin tai tylsiin kuvauspostauksiin. Hyvää viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti