15. syyskuuta 2012

let inspiration hit you hard

Eilen oli ihanan lyhyt koulupäivä, vaan kaks tuntia. Onneks oli vielä kiva tunti, oikeesti oon ruvennu kaipaamaan jo normaalia koulun käyntiä, opiskelua, kirjottamista ja sen sellasta, tossa koulussa ei kyllä noita asioita monena päivänä tehdä. Välillä luetaan vähän kirjaa tai käydään juttuja läpi, mutta ei varmaan kuin yhdellä kurssilla kirjoiteta, opiskella, käydä asioita läpi paperilla ja opettajan kanssa. Siitä kurssista olen varsin iloinen, vaikken mikään lukutoukka tai innokas opiskelija olekaan. Yleensä tehdään kaikkea muuta, jutellaan tai kuunnellaan opettajan puhetta. Välillä sitä tuntee itsensä seitsemän vuotiaaksi joka on juuri aloittanut koulun ja tunneilla on kivaa ja rentoa ja niillä leikitään. Nyt jotkut siellä pitää mua aivan hulluna kun en pidä rennoista tunneista joilla leikitään yhdessä, anteeksi kaikki, kaipaisin kunnon opiskelua :)

Eilen rakas tuli myös meille, käytiin äipän kanssa kaupassa, ostettiin kassi kaupalla ruokaa viikonlopuksi, niin kunnollista ruokaa kuin myös paljon herkkuja tasapainoksi :) Rakas jäi siitä sitten yöksi ja lähti tänään kotiin. Syötiin vähän erilaisemmalla tavalla kanaa, juustolla ja possun siivulla täytettyä kanaa, saattaa kuulostaa pahalta mutta aivan syötävää se oli, kanan kanssa syötiinkin ihan vain maustettuja lohkoperunoita ja bearnaise kastiketta. Päätin lähteä saattamaan raksua junalle Keravalle saakka, jossa hän vaihtaa junaa Mäntsälään. Vähän pidempi reissu siis minulle, mutta eipä siinä mitään, ihan kiva välillä mennä pitkälle saattamaan :)

Kotiin päästyä iski sitten jonkin sortin siivousinto, on tämä huone sen verran kaameassa kunnossa sen verran pitkään jo ollut, että ihan oikea aika oli alkaakin siivoamaan sitä. Aloitin siinä puoli seitsemän aikaan siivoamaan ja lopettelin siinä kymmenen aikaan, päätin että tältä päivältä saa siivous riittää, kipaisin äkkiä suihkussa ja siivosin sängyn jotta pääsisin rojahtamaan ja lepuuttamaan selkääni ja jalkojani. Ja tässä sitä vieläkin ollaan, tunti tähän pääsemisen jälkeen. 

Tällä hetkellä alkaa silmät olla ristissä, vaikka kello on vasta melkein puoli kakstoista. Tällä kertaa lopetan tähän pitkään jaaritteluun ja laittelen huomenna kuvia viikonlopusta ja siivousoperaatiosta, öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti