10. syyskuuta 2012

weekend

Täällä ollaan vieläkin kipeänä, mutta kyllä tästä vielä terveeksi tullaan, toivottavasti ainakin.

Perjantaina kävin Heidillä värjäämässä hiuksia, tuli vähän erilainen tulos kuin mitä itse tarkalleen halusin, mutta tähän tottuu ja oon muutenkin tällaista halunnut aikaisemmin. 

vähän tummilta näyttävät tossa mutta oli paljon kirkkaammat värit.
Meidän suunnitelmat vähän muuttui shoppailusta Vantaalla käymiseen. Mun kummit siis kysyivät jos haluttais lähteä heidän mukaansa käymään Luhdan outletissä ja IKEA:ssa syömässä. Päätettiin että miksipä ei.
Luhdan liikkeestä löydettiin molemmat kaikkia söpöjä pyyhkeitä ja sisustusjuttuja. Täytyy siellä päästä käymään sitten kun joskus pääsee muuttamaan ihka omaan kotiin.
IKEA:ssa syötiin lihapullia ja muussia, nam! 

Vantaalla käymisen jälkeen saatiin kummeilta kyyti Malmille ja käytiin ensin kattelemassa siellä parit kaupat ja raksu löys itselleen pari neuletta. Sit päästiin ihan ruokakauppaan ostamaan illaks ruokaa, olin jo sen verran kuolleella ololla etten jaksanut miettiä sen kummemmin seuraavan päivän ruokia, joten päätettiin että käydään uudelleen kaupassa sitä varten.

Lauantaina kuitenkin päätettiin ettei millään jakseta lähteä kauppaan, ja kun mulla on yhdellä sivulla bonuksia niin päätettiin että tilataan sieltä ittellemme ruoka niin tulee halvemmaks kuin kaupassa käynti. Lähdettiin myöhemmin illalla käymään iltaa varten kuitenkin kaupassa ja äiti oli sillä aikaa tullut kotiin risteilyltä.


Sunnuntaina heräiltiin myöhään, ei keretty hirveästi muuta syömään kuin aamupala kun tuli kiire elokuvaan uppoutumisen jälkeen keretä raksulle pakkaamaan ja laittamaan sen huonetta kuntoon ennen treenejä. Saatiin onneks syötyä raksulla makaronilaatikkoa, tosin sille ei oikeen enää maistunut siinä vaiheessa.
Treenit meni miten meni, kattelin enemmänkin reunalta kun muut huhki, mutta pääsin itekki jotain tekemään.

Tästä tuli taas tällanen pitkä sepostus mutta kerrankin mun elämässä on jotain kirjotettavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti