17. syyskuuta 2012

sunnuntai kuvina

Ajattelin eilen että voisin kuvailla sunnuntai päiväni teille, tässä siis sunnuntai kuvina :)


Heräsin siinä vähän ennen yheksää. Jumitin kolmoselle kattelemaan muutamat lastenohjelmat, jonka jälkeen oli aamupalan aika :)

muroja, karjalanpiirakkaa, lasillinen spriteä :)
 Aamupalaa syödessä kattelin pari jaksoa MasterChefiä. Tuli ihan vesi kielelle kun katteli niitä ruokia, nam!

Syönnin jälkeen jatkoin lauantaina aloitettua siivousta ja tartuin imuriin ahkerana. Sain taas käytettyä siihen yli tunnin, ihmeen siivousinspis iski taas! Imuroin taas varmaa kolmesti koko huoneen, pyyhin pölyt varmaan kahdesti.. 

Sitten suuntasin suihkuun, pieneen virkistykseen kuntoiltuani siivotessa :) En viitsinyt pestä hiuksia kunnolla vaan päätin, että laitan vain jätettävää hoitoainetta, jolla saan takut selviksi.

Siivouksen lopputulos näytti kutakuinkin tältä:

Suihkun jälkeen pääsin romahtamaan juuri petaamalleni sängylle ja tuijottavaan ABDC:n weekend breakia, kyllä, viikonloppuni ovat täynnä televisiosarjoja!

 Weekend breikkiä kerkesin kattelemaan siinä jonkun aikaa, sitten kutsui ruoka ja ruuaksi oli perunoita ja lohta.
vähän on aneemisen näköinen tuo annos..
Ruuan jälkeen palasin ABDC:n pariin ja kattelin sitä suunnilleen kello neljään. 
Suunnilleen kymmentä yli lähdin ovesta ulos ja suuntasin bussipysäkille ja siitä juna-asemalle mukanani laukku ja kypärä.
Matkani kohteena oli Mäntsälä, syynä taas treenit. Suuntasin junalla Keravalle, niinkuin yleensäkin ja vaihdoin siellä Z-junaan.

Mäntsälän asema kutsui..
Heidi oli mua vastassa ja melkeen päästiin niille asti, mutta kappas vain, meidän tuurilla bensa tietenkin loppui ja saatiin puolesta matkasta työntää skootteri Heidille. Lähdettiin sitten tankkaamaan Heidin äidin avulla kanisteriin bensaa ja kotona sitten tankattiin siitä skootteriin.

Ja sitten oli aika lähteä treeneihin. Ongelmia tietenkin syntyi heti kun skootteri ei suostunutkaan käynnistymään, ajattelin että ollaan sitte tietty vielä myöhässä treeneistäkin, mutta ei sentään, oltiin juuri ajoissa :)

Treenien päätyttyä kahdeksalta, lähdettiin Heidille hetkeksi josta hän heitti minut sitten asemalle jossa minua odottikin Linda, sain matkaseuraa lyhyelle matkalleni.
 Tikkurilaan suunnattiin, vaihdoin siellä junaa Pukinmäkeen, jossa äiti minua odottikin autolla.

 Kotiin päästyä söinkin vain iltapalan, kattelin BB- talkshown ja kävin aikalailla sen jälkeen nukkumaan. Ja niin oli sunnuntai pulkassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti